Projekce dokumentu Healing Voices

Kavárna Tři ocásci v Brně zve na promítání dokumentárního filmu s českými titulky „Healing Voices“ (Léčivé hlasy) o slyšení hlasů spojená s diskuzí s Craigem Lewisem. Překlad zajištěn.

Termín konání: pondělí 7.května 18:00 – 21:00
Místo konání: Kavárna Tři ocásci, Tř. kpt. Jaroše 18, 60200 Brno

 

PROGRAM:

18:00 BENEFIČNÍ VEČEŘE na podporu Craiga Lewise a pokrytí jeho cestovních nákladů.

19:00 PROJEKCE angažovaného dokumentárního filmu Healing Voices, který přináší nový pohled na duševní onemocnění.

ukázka z dokumentu:

20:30 DISKUSE – hlavní host: Craig Lewis. Craig je editorem sbírky příběhů sepsaných lidmi z punkové scény, kteří byli někdy v životě nuceni potýkat se s psychiatrickou léčbou. Kromě toho je autorem a spoluautorem dvou prakticky zaměřených knih o zotavení v kontextu duševního zdraví. Aktuálně cestuje po světě a všude se setkává se s blízkými lidmi.

Diskusi bude moderovat Martin Novák, psycholog pracující v Centru duševního zdraví Brno. Martin se mimo jiné zabývá výzkumem probíhající reformy psychiatrie v ČR a podporuje zapojení lidí s vlastní zkušeností s psychiatrickou léčbou do procesů transformace české psychiatrie.

VSTUPNÉ: zdarma, dobrovolné příspěvky na cestovní náklady pro Craiga jsou vítány.

Craigovy KNIHY budou na místě k mání za 200 až 250 kč.

Bližší informace na Facebooku pořadatele zde…

Další články:

Pravidelná setkání online Nechce se Vám z domu a do Prahy i do Brna to máte daleko? Připojte se do naší online skupiny. Bavíme se společně na témata, která nás zajímají. Těší s...
KONTAKT Brno Kontaktovat nás můžete ve facebookové skupině  "Slyšení hlasů" zde... Více o lidech z Brna se dočtete zde... Praha Kontaktovat nás může...

Napsat komentář